Hangi yazarlar davete katılmadı?

  • Home
  • Hangi yazarlar davete katılmadı?
Hangi yazarlar davete katılmadı?
Başbakan Erdoğan'ın kahvaltı davetine bazı yazarlar katılmadı. Gözler bu toplantıya katılmayan isimlere çevrildi.Abone olBaşbakan Erdoğan’ın “Demokratik Açılım”ı anlatmak için edebiyatçılarla yaptığı kahvaltıya Yaşar Kemal, Orhan Pamuk, Adalet Ağaoğlu, Ahmet Altan ve Murathan Mungan gibi bazı isimler mazeret belirterek katılmadı.

Başbakan Erdoğa new jersey seo n’ın “Demokratik Açılım”ı anlatmak için edebiyatçılarla yaptığı kahvaltıya aralarında Yaşar Kemal, Orhan Pamuk, Adalet Ağaoğlu, Ahmet Altan ve Murathan Mungan gibi bazı isimler mazeret belirterek katılmadı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ''demokratik açılım'' çalışmaları kapsamında düzenlenen toplantıdan önce Dolmabahçe'deki Başbakanlık Çalışma Ofisi önünde gazetecilere açıklama yaptı. Çelik, toplantıya katılm(a)yan edebiyatçılarla ilgili olarak şunları söyledi:

“Yaşar Kemal, başından beri süreci destekleyen yazarlarımızdandır. Sürecin başlangıcında İçişleri Bakanı Beşir Atalay, kendisini ziyaret etti. Dört saat kadar görüşmeleri oldu. Bizzat görüşmemde bana bu konuda Başbakan ve hükümete iletilmek üzere görüşlerini Atalay'a ilettiğini söyledi. Orhan Pamuk yurt dışında olacağı için katılamadı. Başbakan'a sevgi ve sempatilerini ileterek süreci desteklediklerini belirtti. Adalet Ağaoğlu, başka programı olduğu için katılamadı. Yazılı mesajını Başbakan'a iletilmek üzere gönderdi.



Kategori : POLİTİKA
Whatsapp İletişim