AK Parti'den İzmir'e müşahit ordusu

  • Home
  • AK Parti'den İzmir'e müşahit ordusu
AK Parti'den İzmir'e müşahit ordusu
Türkiye genelinde iktidar, İzmir'de muhalefet olan AK Parti İzmir'i almakta kararlı. Abone ol

AK Parti Genel Merkezi'nin açıkladığı verilere göre AK Parti İzmir İl Örgütü baş müşahit sayısında Türkiye birincisi, müşahit sayısında ise Türkiye ikinci.

AK Parti İzmir İl Başkanı Ömür Kabak, 30 ilçenin teşkilat başkanları ve il yönetim kurulu üyeleriyle görüş alışverişinde bulundu. Özellikle e-teşkilat çalışmalarını ilçelerde aral seo agency ıksız devam ettiren Kabak, gelinen başarılı noktayı teşkilatla paylaştı.

AK Parti Genel Merkezi tarafından açıklanan verilere göre İzmir il teşkilatının başmüşahit sayısında Türkiye birincisi, müşahit sayısında ise ikinci olduğunu belirten İl Başkanı Kabak, ''AK Parti İzmir'de başarılı olacaksa, bu aileyle birlikte olacak. Başarılar adım adım çalışarak gelir. Seçim telaşının olmadığı bugünlerde yapılacak çalışmalar, bize başarıyı getirecek. Tek tek ilçelerimizde başlattığımız e-teşkilat çalışmaları, güzel bir şekilde rakamlara yansıdı. Gece gündüz demeden çalışan tüm teşkilatlarımıza, gösterdikleri özveri nedeniyle teşekkür ediyorum.'' dedi.

İlçe başkanlarının düzenlediği basın toplantılarına da değinen Ömür Kabak, ''Türkiye genelinde iktidar, İzmir'de ise muhalefetiz. Particilik hizmet işidir. İlçe başkanlarımız da ilçelerinde göremediği hizmetleri kamuoyuyla paylaşarak seviyeli bir muhalefet örneği gösteriyor. Bu toplantılar, tüm ilçelerimizde teker teker yapılmaya devam edecek" şeklinde konuştu.

Gençlik Şöleni'nin düzenleneceği 16 Mayıs'ta AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın İzmir'e gelişiyle ilgili olarak da teşkilatları bilgilendiren Kabak, kesinleşecek program neticesinde bütün teşkilatı olarak kendisini coşkuyla karşılayacaklarını ifade etti.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim