THY 5 merkeze ek sefer

  • Home
  • THY 5 merkeze ek sefer
THY 5 merkeze ek sefer
TÜRK Hava Yolları (THY), hava sahası açık olan Madrid, Roma ve Barselona, Simferopol ve Atina'ya ek sefer düzenledi... Abone ol

THY Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamada şöyle denildi: “Yolcuların, İzlanda’da meydana gelen volkanik hareketler nedeni ile oluşan kül bulutlarının hava trafiğini etkilemesi sonucu Türk Hava Yolları’nın sefer iptali yaşanan tüm uçuş noktalarına düzenlenmiş biletlemelerd arkansas seo e 30 Nisan 2010 tarihine kadar işlem yaptırmak ve 31 Mayıs 2010 tarihine kadar seyahat etmek kaydıyla; Rezervasyon değişiklikleri, ücret kurallarına bakılmaksızın aynı ve üstü sınıflarda seyahat etmeleri koşulu ile yapılacak, iade durumunda ise ceza alınmadan iade yapılacaktır. Yolcuların seyahat öncesi havayolu ile irtibata geçerek uçuşları ile ilgili bilgi almaları gerekmektedir. Uçuşları iptal olan yolcuların havalimanına gelmemeleri önemle önerilmektedir. Türk Hava Yolları yolcuları, bugün itibariyle ulaşıma açılan Madrid, Barselona, Roma, Simferopol, Atina uçuş noktalarına yönlendirilmekte bu istasyonlara hem tarifeli hem de ek seferler düzenlenmektedir” Bu arada yolcuların yanısıra, aralarında British Airways ve Lufthansa'ya ait bazı uçaklar da Atatürk Havalimanı apronunda bekliyor. Atatürk Havalimanı. Dış Hatlar Terminali de, pasaport bankoları ve arındırılmış salonda yolcu olmadığı için, en tenha günlerini yaşıyor.

ESTONYA CUMHURBAŞKANI DA İSTANBUL'DA KALDI

Öte yandan Türkiye'de resmi ziyaretlerde bulunan ve Polonya Cumhurbaşkanı Lech Kacinski’nin cenazesine gidecek olan Estonya Cumhurbaşkanı Toomas Hendrik Ilves ve eşi de, hava sahası kapalı olduğu için istanbul'da kaldı..



Kategori : EKONOMİ
Whatsapp İletişim