Bursa trafiği nefes alacak!

  • Home
  • Bursa trafiği nefes alacak!
Bursa trafiği nefes alacak!
Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin, Karınca Dere yanına açtığı yeni yolda çalışmalar süratle sürüyor. Abone ol

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin, özellikle kentin yüksek kesimlerine ulaşımın daha sağlıklı bir şekilde sağlanması amacıyla Karınca Dere yanına açtığı yeni yolda çalışmalar h best hair transplant in turkeyhair transplant in turkey ızla sürüyor.

Çalışmaları yerinde inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yeni arter açma çalışmalarıyla bu döneme damga vuracaklarını söyledi.
Ulaşım sorunun çözümü için hazırlanan projeleri peş peşe hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, teleferiğe ulaşımda yeni bir güzergah oluşturuyor. Işıklar İtfaiye Merkezi'nin bulunduğu noktadan başlayıp, Namazgah'ı Eşrefiler Caddesi'ne bağlayacak olan 500 metre uzunluğunda ve 7 metre genişliğindeki yolda BUSKİ tarafından yağmur suyu hatları döşenirken, betonarme istinat duvarı yapım çalışmaları da hızma sürüyor. Bu çalışmalar tamamlandığında yolun bitiş noktası olan Devrengeç bölgesine park yapılacak, bordür, tretuvar, asfalt ve aydınlatma çalışmalarına hız verilecek. Çalışmalar hızla sürürken, yolun yaz aylarında trafiğe açılması hedefleniyor.

"HEDEF ULAŞILABİLİR BURSA"



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim