“Eğitim Her Engeli Aşar” 1 Yaşında!

  • Home
  • “Eğitim Her Engeli Aşar” 1 Yaşında!
“Eğitim Her Engeli Aşar” 1 Yaşında!
Türkiye'deki engelli vatandaşların eğitimi için başlatılan “Eğitim Her Engeli Aşar” kampanyası birinci yılını kutluyor. Abone ol

Türkiye’nin hiçbir yerinde eğitim almayan engelli kalmasın yaklaşımıyla 20 Nisan 2009 tarihinde hayata geçirilen “Eğitim Her Engeli Aşar” kampanyası birinci yılını kutluyor.

Engelli bireylerin öncelikli problemi olan eğitim sorununa çözüm üretmek amacıyla Türkiye genelinde başlatılan ve Hayrünnisa Gül himayelerinde yürütülen “Eğitim Her Engeli Aşar” kampanyası k hair transplant cost turkey apsamında 20 Nisan 2010 tarihinde Çankaya Köşkü’nde bir resepsiyon verilecek.

3 yıl sürmesi planlanan kampanyanın ilk yılında gerçekleşen çalışmaların faaliyet filmi eşliğinde kamuoyu ile paylaşılacağı resepsiyonda, 81 il arasında başarılı çalışmalara imza atan 18 ilin valisine Hayrunnisa Gül tarafından madalyaları verilecek.

T.C. Cumhurbaşkanlığı himayelerinde Milli Eğitim Bakanlığı ve Devlet Bakanlığı ile ortaklaşa Türkiye Beyazay Derneği koordinatörlüğünde hayata geçirilen “Eğitim Her Engeli Aşar” kampanyası kapsamında gereken duyarlılığı göstererek çocuklarını okula gönderen ailelerin ve eğitim hayatı ile buluşan engelli öğrencilerin heyecanı konuklar ile paylaşılacak.

81 İLDEN KATILIM OLACAK

Resepsiyona kampanya kapsamında 81 ilde görevlendirilen il koordinatörleri, sanat, siyaset ve medya dünyasından birçok davetli katılacak.

Bir yıl boyunca gerçekleşen tüm çalışmalarda engelli bireylerin eğitime kazandırılması için çağrıda bulunulan kampanya ile engelliler ve yakınlarının eğitim konusuna duyarlılığı sağlandı.

İlgili kurum ve kuruluşların çalışmaları yanında engelli bireylerin eğitimi konusunda toplumun bütün kesimlerinden ilgi gören ve toplumda farkındalık yaratan “Eğitim Her Engeli Aşar” kampanyası kapsamında Türkiye genelinde eğitime kazandırılan engelli öğrenci sayısında önemli bir artış sağlandı.

Kampanya ile ilgili ayrıntılı bilgiye www.egitimherengeliasar.org ya da 0212 444 6000 Mutlu Engelli Hattı’ndan ulaşabilirsiniz.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim