Bingöl'de huzur için toplantı

  • Home
  • Bingöl'de huzur için toplantı
Bingöl'de huzur için toplantı
Bingöl Emniyet Müdürlüğü, Polisevi'nde düzenlediği bir toplantıyla huzurlu bir şehir için neler yapılabileceğini vatandaşlarla konuştu.Abone ol

Bingöl Emniyet Müdürlüğü tarafından huzurlu bir il için başlatılan çalışmalar kapsamında mahalle muhtarları, okul müdürleri, esnaf ve vatandaşların katılımıyla bir toplantı düzenleyerek sorunların aşılması için fikir alışverişi yapıldı.

Bingöl Polisevi'nde düzenlenen toplantıda polis ile vatandaşın el ele vererek daha huzurlu bir ortam oluşturulması üzerinde duruldu. Polis ekipleri tarafından suç ve suç unsurlarına yönelik yapılan çalışmalarda vatandaşların desteğinin iste quanto costa il trapianto di capelli ndiği toplantıda ortak kararlar alındı. Emniyet Müdür Yardımcısı Şahin Kaplan başkanlığında gerçekleşen toplantıda özellikle çocukların aileler, Emniyet Müdürlüğü ekipleri, okul idarecileri ile birlikte takip edilmesi kararı alındı. Toplantıda katılımcılara hitaben konuşan Emniyet Müdür Yardımcısı Şahin Kaplan, çocukların geleceği için herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini söyledi.

Kaplan, "Çocuklarımızın sabah evden okula gitmeleri ve akşam okul çıkışı evlerine dönüş saatleri hem aileler, hem okul idareleri hem de emniyet teşkilatı olarak bizler tarafından takip edilmelidir. Birlikte yapacağımız takip ile çocuklarımızın kim ya da kimlerle vakit geçirdiğini tespit edip, olumsuz durum ve davranışlarının önüne geçebiliriz. Vatandaşlarımız her konuda 155 Polis İmdat telefonlarını çekinmeden aramalı ve karşılaştığı sorunu görevlilerimize aktarmalıdır" dedi.

Toplantıda bir açıklama yapan Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürü Ferhat Kılıç ise meydana gelen suçların önlenmesi için vatandaş ile polisin her zaman ortak bir şekilde hareket etmesi gerektiğini söyledi. Kılıç, konuşmasında suçların önlenmesi ve faillerinin kısa sürede yakalanması için alarm sistemlerinin ve güvenlik kameralarının kurulması hususunda bilgilendirmelerde bulundu.

Toplantıda ayrıca öğrencileri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve spora yönlendirmek amacıyla il genelinde bin adet futbol, voleybol, basketbol toplarının dağıtıldığı vurgulandı. Ayrıca Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından çocuklar ve ailelerine yönelik tavsiyeler, ev ve işyerlerinde hırsızlıklara karşı önlemlerin alınması için broşür ve uyuşturucu madde ile mücadele konusunda hazırlanan kitapçıkların dağıtıldığı belirtildi. Muhtarlar, okul müdürleri, esnaf ve vatandaşlar ise daha huzurlu bir il için ellerinden geleni yapacaklarını ve sürekli polis ile birlikte hareket edeceklerini söyledi.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim