Durak'tan Erdoğan'a ağır suçlama

  • Home
  • Durak'tan Erdoğan'a ağır suçlama
Durak'tan Erdoğan'a ağır suçlama
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Durak görevden alınmasının nedenini Erdoğan'a bağladı. İşte Durak'ın sözleri;Abone olAçığa alınan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak, İçişleri Bakanlığı'nın kararını değerlendirdi. Durak, hükümetin kendisine yönelik siyasi bir senaryo oynadığını iddia etti.

Aytaç Durak katıldığı televizyon programında İçişleri Bakanlığı'nın görevden alma kararını değerlendirdi. İşte Durak'ın canlı yayındaki sözleri; vajinismusta hipnoz tedavisi

"Bir senaryo oynanıyor. Beni kimse yolsuzlukla suçlamadı. Suç yok, suçlu yok, dedikodu ve iftira var. Siyasi ayıplar var. Her şey Benim Milliyetçi Hareket Partisi'ne geçmemden evvel Ak Parti'den ayrılmamla başladı. Sayın Başbakan bana 'aday olma' dedi, 'Başüstüne efendim' demem mi lazımdı. 'Adanalıya sormam lazım' dedim. Beni Sayın Başkan başkalarıyla karıştırıyor. Ali Müfit Gürtuna'ya 'aday olma' dediğinde, ben, 'Başka yerden ol' demiştim. Adamcağız aday olamadı. Çünkü İstanbul Belediyesi'nde çok karışık işler olduğunu ben de duyuyordum. Adana'da öyle işler olmuyor. Hakkımda iddia yok, dedikodu var. Sayın Başbakan veya yandaşlarının bir bildiği olsa 14 ayda çıkaramazlar mıydı? İnsanların kafasını karıştırıyorlar."

Durak, yerine kimin vekalet edeceği sorusuna, "Kimin vekalet edeceği umurumda değil. Yetki ellerinde her şeyi araştırsınlar. Ben hayatım boyunca gizli bir şey yapmadım, yapmadığım bir şeyi de gizlemedim. Beni üzen rüşveti ihbar eden adamı tepesine binip, linç ediyorlar" cevabını verdi.

Durak, "Açığa alınmayı bekliyor muydunuz?" sorusuna, "Bu hükümetten artık ben her şeyi bekliyorum. Türkiye kaosa götürülüyor. Bu yanlış hareketlerin olmaması gerekir" dedi. Durak, halkın iradesine saygı gösterilmeyip, seçim sonucunu hazmedemeyenlerin siyasi linç kampanyasının sonucu görevden alındığını öne sürdü.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim