Isparta'da Hayvancılık OSB kurulacak

  • Home
  • Isparta'da Hayvancılık OSB kurulacak
Isparta'da Hayvancılık OSB kurulacak
Isparta Ticaret Borsası, Hayvancılık Organize Sanayi Bölgesi kurulması için çalışmalara başladı.Abone ol

Isparta Ticaret Borsası (ITB) Başkanı Ahmet Adar, Hayvancılık Organize Sanayi Bölgesi kurulması için çalışmalara başladıklarını söyledi.

Isparta'nın hayvancılık ve süt potansiyeline yönelik yatırımlar pla cinsel kahve nladıklarını ifade eden Adar, 'Ticaret Borsası olarak bu doğrultuda 2 hayvancılık projesi üzerinde çalışıyoruz. Gönen ilçesinde belediyenin gösterdiği bölgede 7 bin 500 başlık toplu hayvancılık projesini hayata geçirmeyi hedefliyoruz. Bunun dışında Isparta il merkezinde tespit edilecek uygun bir yerde Hayvancılık Organize Sanayi Bölgesi kurulması için çalışmalar yürütülüyor.' dedi.

Ahmet Adar, Isparta'nın tarım ve hayvancılıkta yatırım potansiyeli taşıdığını kaydetti.

Hayvancılık ve sütçülük konusunda Isparta'ya yapılacak yatırımlarda öncü olmayı amaçladıklarını dile getiren Adar, bu doğrultuda Hayvancılık Organize Sanayi Bölgesi kurulacağını belirtti.

Uygun yer arayışlarına devam edildiğini anlatan Adar, ilgili bakanlıklardan izin alındıktan sonra Hayvancılık OSB'nin kurulacağını açıkladı.
Adar, Gönen ilçesinde oluşturulacak hayvancılık bölgesinde toplu hayvancılık projesi hazırlığında olduklarını sözlerine ekledi.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim