Gümüşhane Belediyesi'nde yeni atama

  • Home
  • Gümüşhane Belediyesi'nde yeni atama
Gümüşhane Belediyesi'nde yeni atama
Gümüşhane Belediyesi'nde, 29 Mart seçimlerinden beri yapılamayan Belediye Başkan Yardımcılığı ataması gerçekleştirildi.Abone ol

Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, 29 Mart seçimlerinin ardından bugüne kadar yapmadığı Belediye Başkan Yardımcılığı atamasını gerçekleştirdi.

MHP’li Belediye Meclis üyesi Mahmut Bilal Özdener’i Belediye Başkan Yardımcılığı getiren Başkan Canlı, Şube Müdürleri ve şefleri ile yaptığı toplantıda Özdener’in görevlendirmesinin yapıldığını ve bundan son dünya gezisi ra çalışmaların daha koordineli olarak yürümesini istediğini dile getirdi. Belediye çalışmalarında temel gayenin karşılıklı sevgi ve saygının egemen olduğu bir yönetim biçiminin oturtulması olduğunu vurgulayan Belediye Başkanı Mustafa Canlı, “Belediye işlerinin sağlıklı yürümesi için verilen talimatların yerine getirilmesi ve mutlaka sonucu hakkında rapor verilmesi gerekmektedir. Burada hedefimiz karşılıklı sevgi ve saygıya dayalı bir çalışma ortamı tesis etmek. Bunu başarabilirsek burada huzur ve neticede başarı ortaya çıkacaktır. Huzurun olmadığı yerde başarı beklemek boşa kürek çekmekten öteye gidemez. Ama inanıyorum ki burada var olan huzurun devam etmesi, herkesin üzerine düşen görevi yerine getirmesi bu huzurun devamını sağlayacaktır” dedi.

Yeni Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Özdener’in talimatlarına uyulması ve koordinasyonun sağlanması noktasında kendisine yardımcı olunması gerektiğinin altını çizen Başkan Canlı  “Sayın Özdener bizim belediye meclis üyemiz. Kendisi bir yıldır denetleme kurulunda görev yaptı. Gelinen noktada yürütmede yapacağı bu yeni görevde kendisine başarılar diliyorum” diye konuştu.

Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Özdener ise belediyenin bir aile olduğunun altını çizerek her birimin her konuda bilgi sahibi ve sorumlu olması durumunda sorunların kendiliğinden çözüleceğini belirterek, “Bundan sonra Gümüşhane halkına hizmet etme yarışında hep birlikte olacağız. Şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim