Silopi'de tiyatro salonu açıldı

  • Home
  • Silopi'de tiyatro salonu açıldı
Silopi'de tiyatro salonu açıldı
Silopi'de SODES kapsamında restore edilen Süleyman Demirel İlköğretim Okulu'nun tiyatro ve sinema salonu hizmete girdi.Abone ol

Şırnak'ın Silopi ilçesinde SODES kapsamında restore edilen Süleyman Demirel İlköğretim Okulu'nun tiyatro ve sinema salonu düzenlenen açılış ile hizmete girdi.

Salonun açılışı Şırnak Vali yardımcısı Abdullah Akdaş tarafından yapıldı. Vali yardımcısı Akdaş, konferans salonunda tiyatro etkinliği düzenleyen öğretmenlere de teş Kuvars kum ekkür belgesi verdi. SODES projesi kapsamında restore edilen Süleyman Demirel İlköğretim Okulu'nun konferans salonunun açılışına İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Bayar, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Abdurrahman Tarandır, DİVES Genel Sekreteri Süleyman Taşkın, Süleyman Demirel İlköğretim Okulu Müdürü Mehmet Kurtoğlu, Silopi Koruma ve Geliştirme Derneği Başkanı Nasır Özden ve Okul-Aile Birliği yöneticileri katıldı. Okul Müdür yardımcısı Fatma Gül Göktaş tarafından hazırlanan proje ile restorasyonu yapılan konferans salonunun açılışını yapan Vali yardımcısı Akdaş, konferans salonunun hayırlı olmasını diledi. Açılışın ardından Süleyman Demirel İlköğretim Okulu'nda görevli 12 öğretmen tarafından 'Kahraman Bakkal Süper Markete Karşı' adlı tiyatro oyunu sahnelendi. Tiyatro gösterimi izleyicilerin beğenisini kazanırken büyük alkış aldı.

Tiyatronun sonunda Süleyman Demirel İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği Başkanı Ahmet Avar, SODES kapsamında yaptığı projeden dolayı Müdür yardımcısı Fatma Gül Göktaş'a plaket takdim etti. Vali yarımcısı Akdaş ise oyunu sahneleyen 12 öğretmene teşekkür belgesi verdi. Öğretmenlere teşekkür belgesinin verilmesinin ardından bir konuşma yapan Akdaş, "Tiyatroyu büyük bir keyifle izledim ve çok beğendim. Bu tür sosyal etkinliklerin yapılması ve devam ettirilmesinin yanındayız. Ayrıca öğretmenler tiyatro oyunu çok güzel oynadılar" dedi.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim