Niksar Belediyesi'nden büyük yatırım

  • Home
  • Niksar Belediyesi'nden büyük yatırım
Niksar Belediyesi'nden büyük yatırım
Tokat'ın Niksar ilçesinde Belediye tarafından kurulan çok yönlü malzeme üretebilme özelliğine sahip Kum Eleme ve Taş Kırma Tesisinin açılışı yapıldı.Abone ol

Tokat'ın Niksar ilçesinde Belediye tarafından kurulan çok yönlü malzeme üretebilme özelliğine sahip Kum Eleme ve Taş Kırma Tesisinin açılışı yapıldı. Niksar Belediye Başkanı Duran Yadigar, milyonluk yatırımın Niksar'a hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Niksar'da Belediye'nin ilave kum eleme tesisinin açılısı düzenlenen törenle yapıldı. Açılışa Esnaf ve Sanatkar Odası Başkanı Ufuk Turhan, Belediye Meclis Üyeleri, çal turkey hair transplant package ışanlar ile kalabalık bir davetli topluluğu katıldı. Belediye Başkanı Duran Yadigar, çakıl taşlarını kum haline dönüştürebilen, aynı zamanda yol malzemesi üretebilecek özellikteki tesisin belediye'ye dolayısı ile de Niksar'a hayırlı kazançlara vesile olmasını diledi. Niksar Belediyesi'ni ekonomik açıdan güçlü bir yapıya kavuşturmanın mücadelesini verdiklerini kaydeden Yadigar konuşmasında; şehrin gelişimine ilişkin önemli mesajlar verdi.

“Tanıtım” Yadigar'ın olmazsa olmazı

Türkiye'de hemen hemen gitmediği yer kalmadığının altını çizen Belediye Başkanı Duran Yadigar; “Niksar gerek tarımsal gerek hayvancılık ve en önemlisi turizm alanında sahibi olduğu potansiyelin farkına mutlaka varmalıdır.”dedi. Yadigar; 21-24 Nisan 2010 tarihleri arasında Ankara'da gerçekleştirilecek fuar organizasyonuna yoğun bir katılım beklediğini ifade ederek; “Sahip olduğumuz zenginlikleri önce bizim idrak etmemiz gerekiyor. Niksar artık kendini tanımalıdır. Belediye olarak şehrimizin bünyesinde barındırdığı tarihi ve doğal zenginliklerinden üretilen ürünlere kadar başta Türkiye olmak üzere tüm dünyaya tanıtmanın her alanda öncüsü olmaya devam edeceğiz. Bacasız fabrika olarak adlandırılan turizmden yeterince istifa edemediğimiz açık seçik ortada. Allah-u Teala'nın bu şehre bahşettiği güzellikleri tüm insanlığın vitrinine çıkarmaya olan azim ve kararlığımızdan asla ödün vermeyeceğiz.” diye konuştu.

Üretim başladı

Belediye'ye ekonomik açıdan önemli gelir kapısı olacak tesisin açılışı edilen dua ve kesilen kurbanın ardından yapıldı. Yadigar, tesisin başla belediye olmak üzere tüm Niksar'a hayırlı uğurlu olmasını diledi. Milyonluk tesis Belediye Başkanı Duran Yadigar'ın şalteri indirmesinin ardından üretime başladı.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim