Osmancık'ta başarıyı artırma semineri

  • Home
  • Osmancık'ta başarıyı artırma semineri
Osmancık'ta başarıyı artırma semineri
Çorum'un Osmancık ilçesinde, Şehir Tiyatro Salonu'nda "Başarıyı Artırma" konulu bir seminer düzenlendi.Abone ol

Çorum'un Osmancık ilçesinde "Başarıyı Artırma" konulu bir seminer düzenlendi. Osmancık Belediyesi Şehir Tiyatro Salonu'nda yapılan semineri İlçe Milli Eğitim Müdürü Atilla Çağlar, öğretmenler ve öğrenci velileri izledi.

Seminerde Kişisel Gelişim Uzmanı Dr. Şakir Erkan, öğrenci velileri ve öğretmen toptan çakmak lerin çocukların kişisel gelişimindeki etkileri, çocuklara nasıl doğru rehberlik yapılması gerektiği ve duygusal yapının kişisel gelişimde nasıl etkili olduğu konularında sunum yaptı. Çocukların kişisel gelişimine bilinçaltına yerleşen bilgilerin yön verdiğini söyleyen Dr. Erkan, öğretmenlerin ve ailelerin doğru rehberlik yaparak çocukların bilinçaltına kaydedilen verileri doğru şekilde aktarılmasını sağlamaları gerektiğine dikkat çekti. Dr. Erkan, her insanın farklı bir algılama yöntemine sahip olduğunu ve bu nedenle de rehberliğin karşıdaki kişiye göre yapılması gerektiğini söyledi.

Ayrıca kişisel gelişimde doğru rehberliğin ancak sevgi ile mümkün olduğunun altını çizen Dr. Erkan, baskı kurularak yaptırılan çalışmaların öğrencinin kişisel gelişimini olumsuz etkilediğini, rehberliğin sevgi ile yapıldığında ise başarının kesin olduğunu, dünyadaki başarılı insanlardan örnekler vererek açıkladı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Atilla Çağlar ise, seminerin İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından bütün ilçelerde düzenlendiğini belirterek, öğrenci motivasyonunu sağlayarak SBS'de başarıyı artırmayı amaçladıklarını bu nedenle de öğrenci velileri ve öğretmenlerin ''Başarıyı Artırma'' seminerine katılmalarının önem arz ettiğini kaydetti.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim