Şırnaklı gazeteciler başkandan memnun

  • Home
  • Şırnaklı gazeteciler başkandan memnun
Şırnaklı gazeteciler başkandan memnun
Şırnak Gazeteciler Cemiyeti'nin yapılan ilk olağan kongresinde Hurşit Baran Mendeş yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi. Abone ol

Merkezi Şırnak'ın Cizre ilçesinde bulunan Gazeteciler Cemiyeti 1. Olağan Genel Kurul toplantısını Yönetim Kurulu Başkanı Hurşit Baran Mendeş başkanlığında gerçekleştirdi.

Cemiyetin toplantı salonunda düzenlenen kongre toplantısında geçici yönetim kurulu yapılan oylamada oyların çoğunluğunu alıp güven tazeledi. Genel kurul turkey hair transplant package sonunda cemiyet üyeleri ve yönetim kurulu tarafından cemiyet başkanlığına oy birliği tekrar seçilen Hurşit Baran Mendeş, Gazetecilerin sorunlarına değindi. Mendeş, "Dünyada, Türkiye'de özelde de Şırnak'ta gazeteciliğin nasıl zor şartlarda yapıldığını hepimiz görüyor ve yaşıyoruz. Eminim ki hiçbir arkadaşımız hakkettiği emeğinin karşılığını almıyor ve bunun üstüne de kimi zaman çeşitli saldırı ve hakaretlere de uğruyor. Oysa görevleri sadece halkın sesini ve çığlığını dünyaya duyurmak olan gazeteci herkes tarafından korunmalı ve sahiplenmelidir. Bundan böyle Şırnak Gazeteciler Cemiyeti olarak meslektaşlarımızla ilgili her türlü olumlu olumsuz hareketleri tespit edip hareket edeceğiz" dedi.

Şırnak dışından gelecek olan gazetecilere de seslenen Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hurşit Baran Mendeş, yerel ve ulusal basın emekçilerinin Orta Doğu'ya açılan kapısında bir evlerinin olduğunu söyleyerek şöyle devam etti: "Daha önce bölgeye gelen yerel ve ulusal ajansların haber ekipleri ile diğer serbest gazetecilerin yanında yabancı gazetecilerin de yerleşim, ulaşım ve çevresel birçok sıkıntıları vardı. Biz bu sıkıntıları Şırnak Gazeteciler Cemiyeti'ni kurarak en aza indireceğimize ve bütün gazetecilere her türlü çalışmalarında ve sıkıntılarında yardımcı olacağımıza inanıyorum. Artık gazetecilerin Şırnak'ta bir evi var. Her türlü sıkıntılarını bize gelip anlatabilir ve çözüm bulabilirler."



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim