Erzincan'da okul bahçelerine düzen

  • Home
  • Erzincan'da okul bahçelerine düzen
Erzincan'da okul bahçelerine düzen
Erzincan Belediyesi ve Valiliği ildeki okulların bahçelerini düzenlemek için elele verdi. Çalışmalar başladı.Abone ol

Erzincan Belediyesi ve Valiliği işbirliği kapsamında yürütülen çalışmalarla, ilk etapta 10 okulun bahçe düzenlemesinin yapımına başlandı.

Projenin ilk ayağındaki on okul bahçesinde çalışmalar tamamlandıktan sonra, yine bir program dahilinde şe search engine optimization hrin bütün okullarının bahçelerinde düzenleme yapılması planlanıyor.

Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu, Merkez İlköğretim Okulu, Org. Selahattin Demircioğlu İlköğretim Okulu ve Güvenlik İlköğretim Okulu?nda çalışmalar tamamlanma aşamasına geldi. Son olarak Erzincan Anadolu Lisesi?nde hafta başında başlayan çalışmalar hızla devam ediyor.

Belediye Başkanı Yüksel Çakır, havaların elverdiği ölçüde ilk on okulun çalışmasının hızla tamamlanacağını söyledi. Okullarda bordür çalışması, parke kaplı yürüyüş yolları ve meydanlar, beton toplanma oyun alanları, çimleme çalışmaları yaptıklarını dile getiren Çakır, "Bunların yanısıra bahçelere kamelyalar ve oyun setleri kuruyoruz. Yürüyüş yolları kenarlarına çit bitkileri dikiyoruz. Bir de her okula basketbol sahası, voleybol sahası gibi spor alanları yapıyoruz. Erzincan Belediyesi olarak işin keşif projelendirme, koordinasyon, işçilik, peyzaj çalışmaları ve kontrolünü yürütüyoruz. Bu çalışmalar sonucunda Erzincan Valiliği ve Erzincan Belediyesi işbirliği ile 2 yıl içerisinde şehirde her okula bahçe düzenlemesi yapmayı hedeflemekteyiz" dedi.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim