CHP gensoruyu neden verdi?

  • Home
  • CHP gensoruyu neden verdi?
CHP gensoruyu neden verdi?
CHP'li Kılıçdaroğlu, AK Parti Hükümeti ile birlikte Türkiye'nin yolsuzluklar ülkesi halini aldığını ileri sürdü. Abone olAnayasa değişikliklerinin görüşüldüğü sırada Başbakan Erdoğan hakkında gensoru önergesi veren CHP'nin hedefi ne? Kılıçdaroğlu kameralar karşısına geçti ve neden hair transplant turkey before and after gensoru verdiklerini açıkladı.

CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu, ''yolsuzluklar ve yargı kararlarının uygulanmaması konusunda gerekirse yeni gensoru önergeleri verebileceklerini'' açıkladı.

Kılıçdaroğlu, ''Mercedes-Benz Türk'', Delpa-Pine'' ve ''Simens'' firmalarının ''Türkiye'de de rüşvet verdiği iddialarına ilişkin ilişkin gerekli soruşturmayı açmadığı'' gerekçesiyle Başbakan Erdoğan hakkında verdikleri gensoru önergesi konusunda basın toplantısı düzenledi.

''RÜŞVET ALANLARIN DOKUNULMAZLIĞI VAR''

''Türkiye'de rüşvet dağıtanların kendi ülkelerinde yargılandığını ve mahkum olduğunu'' ifade eden Kılıçdaroğlu, ''Ama Türkiye'de bu şirketlerin ve rüşvet alanların dokunulmazlıkları var. Türkiye'de rüşvet dağıtan yabancılara ve rüşveti alanlara bu dokunulmazlığı sağlayan AKP iktidarının kendisidir'' dedi.



Kategori : POLİTİKA
Whatsapp İletişim