Antalyalılar bu haberi mutlaka okumalı!

  • Home
  • Antalyalılar bu haberi mutlaka okumalı!
Antalyalılar bu haberi mutlaka okumalı!
Antalyalılar isyan edecek. Alt yapı çalışmaları nedeniyle yaklaşık bir ay kent içindeki önemli ulaşım güzergahları trafiğe kapatılacak.Abone ol

Antalya Su ve Atıksu İdaresi (ASAT) Genel Müdürlüğü, altyapı çalışmalarının devam etmesi sebebiyle şehir içindeki önemli ulaşım güzergahları arasında yer alan Bülent Ecevit Bulvarı, Sinanoğlu, Tekelioğlu, Fener ve Cebesoy caddelerinin trafiğe kapatılacağını duyurdu.

ASAT'tan yapılan yazılı açıklama Silis kumu da, halkın mağdur olmaması için çalışmaların iki etap halinde planlandığı duyuruldu.

Çalışmaların ilk etabında Sinanoğlu Caddesi Tekelioğlu Kütüphanesi önünde enine kanalizasyon geçişi yapılacağından yol 26 Nisan saat 10.00 ile 18.00 arasında araç trafiğine kapatılacak. 2. etap çalışmasında ise Bülent Ecevit Bulvarı'nın Sinanoğlu Caddesi kesişiminde ve Özgürlük Bulvarı'nda 27 Nisan 2010 ile 4 Mayıs 2010 tarihleri arasında araç trafiği tek şeritten verilecek.

Antalya'da trafiğe kapatılacak yollar:

26-29 Nisan: Tekelioğlu Caddesi ile Fener Caddesi'nin kesiştiği nokta ve 1967. Sokak araç trafiğine kapatılacak.

24 Nisan-3 Mayıs: Bülent Ecevit Bulvarı'nın Falez Caddesi ve Fener Caddesi arasında kalan Laura AVM'den Güzeloba istikametine gidiş araç trafiğine kapatılacak.

25 Nisan-14 Mayıs: Cebesoy Caddesi araç trafiğine kapatılacak.
3-13 Mayıs: Bülent Ecevit Bulvarı'nın Falez Caddesi ve Fener Caddesi arasında kalan Güzeloba istikametinden Laura AVM?ye gidiş yönü araç trafiğine kapatılacak.

13-18 Mayıs: Bülent Ecevit Bulvarı'nın Falez Caddesi ile kesiştiği noktadan, Güzeloba istikametinden Laura AVM'ye gidis yönü araç trafiğine kapatılacak.

18-23 Mayıs: Bülent Ecevit Bulvarı'nın Falez Caddesi ile kesiştiği noktadan, Laura AVM'den Güzeloba istikametine gidiş yönü araç trafiğine kapatılacak."



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim