Muhalefetin iktidar şansı yok!

  • Home
  • Muhalefetin iktidar şansı yok!
Muhalefetin iktidar şansı yok!
AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, düzenlediği basın toplantısında muhalefet partilerine verdi veriştirdi.Abone ol

AK Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu, Sakarya'da bazı muhalefet parti temsilcilerinin sorumsuz muhalefet anlayışı içinde gelişi güzel beyanatlarla kamuoyunu meşgul ederek milleti yanıltabileceklerini düşündüklerini söyledi.

AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, İl Başkan Yardımcısı Nilüfer Peşken, Yönetim Kurulu üyeleri Ömer Kurteş, Sedat Akbalık ve Erenler İlçe Başkanı Osman Hira ile birlikte il binasında bir basın toplantısı düzenledi.

Uncuoğlu, AK Parti iktidarının 7,5 yılı aşkın süredir göreve geldiği günden itibaren güven ve istikrar ortamını oluşturan, Türkiye'nin biriken ve kronikleşen sorunlarını bir bir çözüme kavuşturmuş, milletin derdiyle dertlenen bir iktidar anlayışı ile Türkiye'de hakim olduğunu söyledi.
Türkiye ANAP, DSP ve MHP tokai çakmak 'nin koalisyonuyla kurulan ANASOL-M Hükümetinin yol açtığı ekonomik buhran, sosyal ve siyasal çöküntü sebebiyle adeta bu üç partiyi de sandığa gömerek iktidara taşıdığı AK Parti ile büyümeye, değişmeye ve gelişmeye devam ettiğini ifade eden Uncuoğlu şunları söyledi; “Milletimiz gecelik faizlerin yüzde 8 bin seviyelerinde olduğu 22 bankanın fona devredildiği memur maaşlarının ödenemez hale geldiği, enflasyonun yüzde 30'ların altına bir türlü düşürülemediği, siyasete ve siyasetçiye güvenin kalmadığı o günleri ve o günün koalisyon ortaklarını hala unutmamıştır. Bir türlü değişemeyen dönüşemeyen ve gelişemeyen bu siyasetçilerin eski siyaset biçimlerini devam ettirdikleri ve o günden bugüne bir arpa boyu mesafe kat edemedikleri de milletimiz tarafından müşahede edilmektedir.

İşte bu nedenle ufukta iktidar olma şansını bir türlü göremeyenler hırçınlıklarını her gün biraz daha arttırmaktadırlar. Bir zamanlar 12 Eylül mağduru olduğundan bahisle milletin oyunu almaya çalışanlar, şimdilerde, mağdur olduklarını iddia ettikleri o günleri unutmuşa benziyorlar. Adeta darbe anayasasının değişmemesi için cansiparane bir şekilde çalışıyorlar. Kendi iktidar dönemlerinde bir türlü yapamadıkları hatta hayal bile edemedikleri icraatları AK parti yapmaya devam ettikçe iktidar olma şanslarının daha da azaldığı düşüncesiyle sorumsuzca ve gelişi güzel muhalefet anlayışlarına devam ediyorlar.”

Uncuoğlu, bazı siyasi partilerin siyaset arenasını kör döğüşü alanı haline çevirmeye çalıştıklarını ifade ederek, kendi siyaset anlayışlarında çekişmelere ve gerginliklere yer olmadığını belirtti. Uncuoğlu, “Maalesef Sakarya'da bazı muhalefet parti temsilcileri aynı sorumsuz muhalefet anlayışı içinde gelişi güzel beyanatlarla kamuoyunu meşgul ederek milletimizi yanıltabileceklerini düşünüyorlar. Yine siyaset arenasını kör dövüşü alanı haline çevirmeye çalışan sözüm ona siyasetçiler tam bir hezeyan içinde bizleri de bu türden kısır çekişmelerin ve polemiklerin içine çekmeye çalışıyorlar. Bilmiyorlar ki bizim siyaset anlayışımızda bu türden çekişmelere ve gerginliklere yer yoktur. AK Partinin yegane derdi geri kalmışlığı milletin kaderi olmaktan çıkartmak adına millet ve memleket meselelerinin çözümü için geceli gündüzlü çalışmaktır.

Biz AK Partililer Türkiye'nin temel meselelerinin tam demokrasi ile çözüleceği inancıyla milletimize biçilen ancak bugün artık milletimize dar gelen engelli demokrasi anlayışının ürünü darbe anayasasını kısmen dahi olsa değiştirerek daha demokratik bir Türkiye oluşturma gayretlerimizi “Türkiye'nin gündemini değiştirmek” olarak yorumlayanlar, yarın halktan oy isterken ne diyecekler? Gerçekten merak ediyoruz” dedi.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim