Beyoğlu'nda bahar temizliği

  • Home
  • Beyoğlu'nda bahar temizliği
Beyoğlu'nda bahar temizliği
Daha temiz bir çevre, daha temiz bir Beyoğlu için Beyoğlu Belediyesi bahar temizliği başlattı.Abone ol

Beyoğlu Belediyesi, bahar mevsiminin girmesiyle birlikte ilçe sınırları içinde temizlik çalışmalarına hız verdi. Mart ayında başlayan bahar kampanyasında Beyoğlu’ndaki 45 mahalle elden geçirilecek.

570 kişilik ekibi ve 90 mode ekrem rn aracıyla ilçeyi temizleyen Beyoğlu Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü, kokusuz, bakteri üretmeyen, başta çöp kokusu olmak üzere tüm istenmeyen kokuları gideren doğal bir ürün kullanarak da ilklere imza atmaya devam ediyor.

Bahar temizliği kampanyasında Beyoğlu’ndaki her mahallede cadde ve sokaklar, meydanlar, site, kamu kuruluşu ve okul bahçeleri, camii önleri yıkanıyor. Beyoğlu’nda kaldırım kenarları boyanıyor. Çöp konteynırları düzenli olarak yıkanıyor ve ilaçlanıyor. Bununla birlikte mahallelerde bulunan boş araziler temizleniyor, çevrede bulunan sahipsiz molozlar alınarak meydana gelen çirkin görüntüler ortadan kaldırılıyor. Yağmur ızgaraları, ağaçlar ve mahallelerde yapılan ilaçlama çalışmaları sayesinde bahar ayında çevreye zarar verecek her türlü haşere ve sivrisinek ve larvaya karşı önceden önlem alınıyor.

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Daha temiz Beyoğlu için tüm imkanlarımızı seferber ettik. Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyoruz” dedi.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim